قیمت روز سکه (تومان)

سکه طرح قدیم
۱,۱۸۱,۰۰۰
سکه تمام - امامی
۱,۲۰۲,۰۰۰
نیم سکه
۶۹۱,۰۰۰
ربع سکه
۳۸۷,۰۰۰
سکه گرمی
۲۴۸,۰۰۰

آخرین اخبار

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۳
یورو
۴,۰۶۱
پوند
۴,۶۸۵
درهم
۱,۰۳۵
دلار کانادا
۲,۸۹۹
دلار استرالیا
۲,۸۹۸
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۴۰
کرون سوئد
۴۱۸
رینگیت مالزی
۸۹۳
بات تایلند
۱۱۵
یوان چین
۵۷۹
فرانک سوییس
۳,۸۴۴
کد خبر: 291397
تاریخ انتشار: شنبه, ۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۰۰
دسته: دولت
پرینت
ایمیل

لزوم تامین نیروی متخصص تغذیه در بیمارستان ها

مسئول تغذیه برنامه تحول سلامت و تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد:

لزوم تامین نیروی متخصص تغذیه در بیمارستان ها


مسئول تغذیه برنامه تحول سلامت و تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: خوشبختانه تعدادی از بیمارستان ها در بخش دولتی در دورافتاده ترین نقاط کشور توانسته اند بدون صرف هزینه های بالا و تنها با مدیریت هزینه ها، منابع انسانی و تجهیزات، بهترین و با کیفیت ترین خدمات غذا و تغذیه را به بیماران خود ارائه کنند.

دکتر پریسا ترابی در گفتگو با وبدا درخصوص تهیه غذای مناسب بیماران در بیمارستان ها اظهار داشت: تغذیه بیماران در بیمارستان ها همیشه جزو یکی از دغدغه های مهم وزارت بهداشت بوده است به نحوی که در این زمینه دستورالعمل ها و فرم های ارزیابی و پیگیری تغذیه ای بیماران بستری به تفکیک بزرگسالان، کودکان و پروتکل های درمان و مشاوره تعذیه بیماران بستری تدوین شده است و بیمارستان ها سالانه با استفاده از استانداردهای ارائه خدمات غذایی و مشاوره تغذیه ای برای بیماران بستری، مورد اعتبارسنجی و ارزیابی قرار می گیرند.

مسئول تغذیه برنامه تحول سلامت و تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه در این زمینه بیمارستان ها باید نیروی انسانی تغذیه را به تعداد لازم و کافی تامین کنند، افزود: با تامین نیروهای متخصص، پرستاران و پزشکان نیز موظفند تا بیماران را به جهت مشاوره برای تنظیم رژیم غذایی مناسب به آنها ارجاع دهند. همچنین معاونت های درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور باید در این زمینه نظارت های منظم و مستمری بر روی بیمارستان های تابعه داشته باشند.

دکتر ترابی تاکید کرد: در برخی از موارد ممکن است که بیمارستان ها به دلایل مختلف از جمله کمبود امکانات، فقدان مشاور تغذیه به تعداد کافی، عدم همکاری مناسب پیمانکاران تهیه غذا و عدم ارجاع بیماران به مشاورین تغذیه توسط پرسنل درمانی در ارائه این خدمات دچار نقصان باشند که سعی دانشگاه ها تامین منابع از جمله نیروی انسانی برای این بیمارستان ها تا رسیدن به استاندارد و حد قابل قبول برای ارائه خدمات و رضایت بیماران است.

وی ادامه داد: خوشبختانه تعدادی از بیمارستان ها در بخش دولتی و حتی در دورافتاده ترین نقاط کشور با مدیریت بیمارستان و پیگیری ها و نظارت های مستمر معاونت درمان آن دانشگاه ها بر فرآیند ارائه خدمات غذا و تغذیه در بیمارستان های تابعه، توانسته اند بدون صرف هزینه های بالا و تنها با مدیریت هزینه ها، منابع انسانی و تجهیزات، بهترین و باکیفیت ترین خدمات غذا و تغذیه را به بیماران خود ارائه کنند.

دکتر ترابی در پایان با بیان اینکه استفاده از ظروف سالم و بهداشتی چینی، آرکوپال یا بلور به جای ظروف یکبار مصرف بی کیفیت از جمله ضوابط و استانداردهای لازم الاجرا در خدمات غذایی بیمارستان ها است خاطرنشان کرد: با توجه به حقوق بیمار که در ضوابط و سیاست های اجرایی تغذیه و بیمارستان های سراسر کشور ابلاغ شده است، تمام مراجعین بستری در بیمارستان ها با آگاهی بر حقوق خود می توانند از شرایط بهینه خدمات غذایی و مشاوره تغذیه استفاده کنند./211

شنبه ٣ شهريور ١٣٩٧ - ٠٨:٠٨ / شماره خبر: ١٨٠١٦٠ / تعداد نمايش: 46

قم پرس : منتظر دریافت پیام های شما شهروندان عزیز هستیم



+ 1
مخالفم - 1

بازدید:

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top