کد خبر: 374002
۰
۰
نسخه چاپی
اصول پیشگیری از بیماریهای اسهالی:

رعایت بهداشت فردی و شستشوی صحیح و مکرر دستها

  رعایت بهداشت فردی و شستشوی صحیح و مکرر دستها

به گزارش قم پرس :گرم کردن مواد غذایی پخته شده سرد قبل از مصرف
♦️استفاده از یخ و آب آشامیدنی سالم و بهداشتی
♦️شستشو و ضدعفونی صحیح میوه و سبزیجات
♦️تهیه مواد غذایی از فروشگاهها و مراکز معتبر
✅ در صورت داشتن علائم اسهال حاد آبکی در اسرع وقت به مراکز بهداشتی یا درمانی مراجعه فرمایید.
روابط عمومی معاونت بهداشتی

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید