کد خبر: 466598
۰
۰
نسخه چاپی

قراردادِ «نهایی‌شده» متروی قم دوباره منعقد شد؟!

قراردادِ «نهایی‌شده» متروی قم دوباره منعقد شد؟!

به گزارش قم‌پرس، ماجرای واگن‌های متروی قم ظاهراً یک ایستگاه تازه به نام «وعده» دارد! ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ محمدرضا انگشت‌باف، مدیرعامل وقت سازمان قطار شهری قم، اعلام کرد قرارداد تأمین واگن با یک شرکت داخلی نهایی شده و نخستین رام قطار تا بهمن‌ماه ۱۴۰۴ وارد قم می‌شود.
سند اول؛ وعده ورود نخستین رام تا بهمن ۱۴۰۴ ـ تسنیم
بهمن ۱۴۰۴ گذشت، سال هم عوض شد؛ اما ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ عباس حلوایی‌زاده، معاون فنی و عمرانی شهرداری قم، از انعقاد قرارداد تأمین واگن‌های متروی قم با واگن‌سازی اراک خبر داده و گفته روند تأمین واگن برای انجام تست گرم و مسافرگیری در حال پیگیری است.
سند دوم؛ آخرین روایت درباره قرارداد و تأمین واگن ـ باشگاه خبرنگاران جوان
پرسش قم‌پرس: قراردادی که مرداد ۱۴۰۴ «نهایی‌شده» اعلام شد، چه سرنوشتی پیدا کرد؟ چرا نخستین رام در موعد اعلام‌شده وارد قم نشد و حالا، بیش از یک سال بعد، دوباره خبر «انعقاد قرارداد» و «پیگیری تأمین واگن» منتشر می‌شود؟

متروی قم فعلاً مسافرگیری نکرده؛ اما وعده‌هایش چند ایستگاه جلوتر رفته‌اند!

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید